Service / Reperasjon

Rebuild IT tilbyr nå en rekke tjenester for å vedlikeholde datamaskinen din.

Ta kontakt for å avtale vedlikehold eller oppgradering.

E-post - support@rebuildit.no
Tlf - 45243871

 

Fjerning av virus

Har du vært så uheldig og fått PCen din infisert med et eller flere virus, hjelper vi deg gjerne med å fjerne dette. I ekstreme tilfeller vil vi ta en sikkerhetskopi av dine personlige filer og reinstallere operativsystemet.

750,-

 

Feilsøking av hard- & softwarefeil

Vi tilbyr feilsøking og retting av både mekaniske- og programvarefeil.

250,- pr påbegynte halvtime

 

Rens av PC

Fysisk

Ved en fysisk rens rengjør vi PCen din for deg! Dette inkluderer tørking av støv i hele maskinen og bytte av kjølepasta på CPU. *Gjelder ikke ved innendørs røyking.

500,-

 

Software

Ved en softwarerens fjerner vi alt av bloatware (forhåndsinstallerte programmer fra fabrikk) og andre programmer & filer som gjør PCen tregere, både under oppstart og bruk.

Denne tjenesten inkluderer også generell oppdatering av maskinen, som bl.a. oppdatering av drivere, Windows oppdateringer, m.m.

OBS: Fjerning av virus er ikke inkludert i denne tjenesten.

250,- pr påbegynte halvtime

  

Reinstallasjon

Enten om PCen din har begynt å bli preget av treghet eller du bare ønsker en fresh start, tilbyr vi reinstallasjon av operativsystemet Windows 10. Alle tilgjengelige oppdateringer til operativsystemet vil også bli installert.

650,-

 

Bytte av PC-deler (stasjonær PC)

Ønsker du å gi PCen din mer ytelse eller trenger mer lagringsplass, men vet ikke hvordan du skal gå frem? Vi hjelper deg med å velge komponenter, og gjør installasjonen for deg! I tillegg kan du få betalt for dine gamle deler hvis du ønsker å selge dem.

250,- pr halvtime

 

Data Recovery

Har du en harddisk med viktige filer eller bilder som det ikke er noe liv i? Vi gjør så godt vi kan for å få tilgang til filene på harddisken og ta en sikkerhetskopi av disse, for å så sende de til deg.

OBS: Vi kan dessverre ikke garantere at vi klarer å hente ut alle filer fra harddisken, men gir det et nevneverdig forsøk. Skulle vi ikke klare å hente ut noe fra harddisken, betaler du heller ingenting.

800,-

 

Alle priser er inkl. mva.